Fides Videoproducties is sponsor van de Lucky Duck Race 2018

Fides Videoproducties is sponsor van de Lucky Duck Race 2018

De Lucky Duck Race komt terug! Op Koningsdag, 27 april 2018, organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. de vierde Lucky Duck Race. Een spectaculair, ‘eenderverend’ evenement aan de Dommel (ter hoogte van de Veerstraat).

Duizenden geelgekleurde badeendjes zwemmen dan weer met de stroom mee naar de finish, zo’n 300 meter verderop. Een hartstikke leuke wedstrijd voor jong en oud waarmee ook nog eens fraaie prijzen te winnen zijn.

Speciaal voor bedrijven is er de Lucky Duck Race XL. De netto-opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Er zijn ook lokale verenigingen die letterlijk met ‘vereende’ krachten loten verkopen voor de Lucky Duck Race en daarmee hun clubkas spekken.

Hieronder de verenigingen die loten voor de race verkopen. Verenigingen kunnen zich nog aanmelden voor de verkoop van loten, kijk hiervoor ook op www.luckyduckrace.nl
•    harmonie Pro Honore et Virtute;
•    buurtvereniging Gehurterbij;
•    buurtvereniging Orionlaan;
•    showdansvereniging Avanti;
•    stichting Meedoen;
•    volleybalclub Pieter Breughel;
•    voetbalvereniging SBC;
•    het HOi-Huis.

De Lucky Duck Race 2018

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×