Fides produceert video's voor Floaty pop-up screen

Fides produceert video's voor Floaty pop-up screen

Vanaf nu kunt u doorwerken als het regent! In dit filmpje wordt het Floaty pop-up screen door twee schilders getest voor het eerst. Voor meer informatie zie: www.floaty.nl In het filmpje gaan zij de Floaty voor het eerst opzetten en gebruiken, zij vertellen hun ervaring.

Zij vertellen hoe lastig het normaal kan zijn dat ze niet kunnen door werken als er regen wordt voorspeld, er wordt aan hen gevraagd of ze open staan om een nieuw scherm uit te proberen en dat willen ze wel. Ze maken de tas open en beginnen het Floaty pop-up screen op te zetten, binnen 12 minuten staat het scherm.

Ze zijn beiden verrast over het makkelijk het gaat en dat het zo'n stevig scherm is. Zij vertellen wat ze ervan vinden. Nederlandse kwaliteit gemaakt door Karsten tenten uit Hoorn www.karstententen.nl

Bekijk hier de video: Doorwerkscherm: Floaty pop-up screen

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×