Fides Videoproducties produceert video's voor Klachtenloket Kinderopvang

Fides Videoproducties produceert video's voor Klachtenloket Kinderopvang

Dit is de volledige clip met uitleg over het Klachtenloket Kinderopvang. Wat is het, wat doet het, door wie wordt het gevormd ed.

Ouders en oudercommissies in de kinderopvang kunnen voor informatie en advies over klachten terecht bij één onafhankelijke partij: het Klachtenloket Kinderopvang. Maar ook kinderopvangorganisaties kunnen bij het Klachtenloket terecht voor informatie.

Fides Videoproducties produceerde voor Klachtenloket Kinderopvang een 6-tal films.

Bekijk hier de video van Klachtenloket Kinderopvang

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×