Eerste aflevering 'Wij zijn Zeeland' uitgezonden op Omroep Zeeland

Eerste aflevering 'Wij zijn Zeeland' uitgezonden

Een nieuw programma: Wij zijn Zeeland! In deze bijzondere portrettenreeks trekt Omroep Zeeland dwars door de provincie op zoek naar mooie, bijzondere, opvallende, grappige en soms ook ontroerende verhalen van Zeeuwen met een opmerkelijke hobby, passie of levensstijl.

Van Koewacht tot Poortvliet, van Hulst tot Oud Vossemeer, human interest recht uit het hart. Mensen die zich belangeloos inzetten omdat zij het belangrijk vinden dat wat zij doen behouden blijft, moet worden doorgegeven of gedeeld zodat iedereen ervan kan en mag genieten.

Mina Verton-Kooijman loopt regelmatig in Walcherse dracht, maar woont op Schouwen-Duiveland. De oorsprong van haar liefde voor klederdracht gaat terug naar de watersnoodramp... Ze vertelt erover in deze eerste aflevering van 'Wij zijn Zeeland'.

Bekijk hier aflevering 1 van 'Wij zijn Zeeland'

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×