TV-Serie ‘Wij zijn Zeeland’ start op Omroep Zeeland

TV-Serie ‘Wij zijn Zeeland’ start op Omroep Zeeland

In januari start Omroep Zeeland TV met de bijzondere portrettenreeks Wij zijn Zeeland. Programmamakers trokken kris kras door de provincie op zoek naar mooie, bijzondere, opvallende, grappige en soms ook ontroerende verhalen van Zeeuwen met een opmerkelijke hobby, passie of levensstijl.

Van Koewacht tot Poortvliet, van Hulst tot Oud Vossemeer, Wij zijn Zeeland is human interest recht uit het hart.

Mensen die zich belangeloos inzetten omdat zij het belangrijk vinden dat wat zij doen behouden blijft, moet worden doorgegeven of gedeeld zodat iedereen ervan kan en mag genieten.

Bekijk hier enkele backstage foto's van de opnames

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×