Het complete eerste seizoen van Danny's Dynastie
is nu ook via Youtube te zien.

Serie ‘Complete serie Danny’s Dynastie’ nu ook op Youtube

Het complete eerste seizoen van Danny's Dynastie is nu ook via Youtube te zien.

De eerst 6 afleveringen waren eerst exclusief te zien via LindaTV, maar nu zijn de afleveringen dus ook voor niet abbonee's van LindaTV te zien.

In een zesdelige mini-serie maken we kennis met het vermakelijke leven van Danny Cordromp en boezemvriend Alfonso Jorquera. Danny Cordromp opent niet alleen deuren, maar ook discussies en ogen! Of je het leuk vindt of niet.

Als ras-echte fashionist(a) bestiert hij al heel wat jaren een high-end fashion boutique, waar uitsluitend de meest exclusieve merken en items worden in- en verkocht. Zijn kennis deed hij o.a. op bij OGER. Daar waar een Hermès-tas momenteel dé mode accessoire is, is Danny dé accessoire van zijn cliënten/vriendinnen. Het zijn tenslotte hun meest exclusieve fashion-statements die hij ’opkoopt’ om ze voor een ’mooi prijsje’ weer te verkopen aan mensen uit dezelfde, high end kringen. Kleding voor de rijken, door de rijken.

Gaandeweg de opnamedagen bleek niet alleen het gluren bij de buren in deze serie nogal wat allure te hebben, maar zeer zeker ook de meer dan bijzondere vriendschap met metgezel en boezemvriend Alfonso. Hij haalt het hoge high-society gehalte van Danny steeds weer opnieuw op subtiele doch lachwekkende wijze naar een welhaast ordinair gewoon niveau terug, of naar beneden…

Danny is geen Roy, geen Leco, geen Mari en geen Fred of Maik. Danny is (on)gewoon Danny in al zijn vezels, handel, wandel, exclusiviteit, humor, arrogantie, sympathie, controversie en eerlijkheid. Danny windt er geen doekjes om. Handel is handel, bont is bont en fashion is fashion. Zoals in zijn winkel niets nep is, zo is er aan Danny ook niets nep.

Bekijk hier alle afleveringen van Danny's Dynastie

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×