2017 trends: van video naar nog meer video

2017 trends: van video naar nog meer video

Video wordt hét online medium: 75 procent van de gelezen/beluisterde/bekeken internetcontent bestaat in 2017 uit video’s volgens Cisco.

Daarnaast zien we de afgelopen tijd een sterke stijging in het virtual reality internetverkeer en ook in het streamen van video naar TV. Bottomline: maak werk van video. Niet alleen het publiek zit erop te wachten, het zorgt ook voor een hogere positie in Googles zoekresultaten.

Ook Facebook optimaliseert het platform continu om zo goed mogelijk video af te spelen. De video’s met de hoogste ROI (engagement) combineren entertainment met educatie. Als je dat goed aanpakt, is de betrokkenheid bij video 60 procent hoger dan met alleen foto’s en tekst.

Lees hier het hele artikel: Emerce.nl

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×