Backstage foto’s opnames TV-serie ‘Er kan zoveel meer’ seizoen 2

Backstage foto’s opnames TV-serie ‘Er kan zoveel meer’ seizoen 2

Hoe zou jij het vinden om niet als vrijwilliger met mij mee te gaan, maar voor één dag mijn handicap over te nemen?”  Die vraag krijgen twaalf bekende Nederlanders (veelal met Gelderse rootsin dnieuwe tv-serie ‘Er kan zoveel meer’ bij Omroep Gelderland. 

De (nog niets vermoedende) publieke personen die denken een dag als vrijwilliger een dagje uit te gaan beleven zijn onder anderen Chris Tates, Frans Duijts, Hans Kazan, Harm van Edens, Meike de Jong, Chimène van Oosterhout, Sander Janson en Tim Coronel.

Het hele team van Fides Videoproducties heeft genoten van iedere opnamedag. Om jullie een beetje mee te laten genieten staan hieronder enkele backstage foto's.

Bekijk hier enkele backstage foto's van de opnames

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×