TV-Serie ‘Er kan zoveel meer’ naar SBS 9

TV-Serie ‘Er kan zoveel meer’ naar SBS 9

Vanaf zaterdag 22 augustus te zien op SBS9: Acht afleveringen van 24 minuten. Presentatie: Rogier van Oosterhout.

Bekendheden als Roy Donders, Anita Witzier, Leon van der Zanden, Kristel de Laat, Rene Schuurmans, Anne-Marie Fokkens, Tom Coronel en Xandra Brood worden uitgedaagd voor een bijzonder experiment met een verrassende twist…

In ‘Er kan zoveel meer…’ nodigen wij acht nietsvermoedende bekende Nederlanders (veelal met Brabantse roots) uit om een dag als vrijwilliger mee te gaan met een activiteit van de Zonnebloem. Deze persoon wordt deze dag, net als alle andere vrijwilligers, gekoppeld aan iemand met een fysieke beperking.

Wanneer deze persoon kennismaakt met de man/vrouw aan wie hij/zij die dag gekoppeld is, schuilt er een addertje onder het gras. In plaats van deze dag te begeleiden wordt de bekendheid verrast met de vraag om deze dag zelf te ervaren als gast van de Zonnebloem maar wel inclusief de bijbehorende lichamelijke beperking! Deze persoon dient de gehele dag vanuit het perspectief van iemand met een fysieke beperking deze dag te ervaren en te verslaan. Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar om deze transformatie te realiseren…

Naar een idee van en geproduceerd door Fides Videoproducties in samenwerking met ‘Nationale Vereniging de Zonnebloem’, in opdracht van en eerder uitgezonden dit jaar bij Omroep Brabant.

Bekijk hier een compilatie van seizoen 01 van 'Er kan veel meer'

TOP
This website uses cookies. By using and further navigating this website you accept our privacy policy and terms and conditions . Detailed information about the use of cookies on this website is available by clicking on cookie settings .
×